Vatandaşlar için bankalar tarafından uygun maliyetli taşıt paketleri verileceği daha önce de duyurulmuştu. Gelen bu duyurunun ardından TOGG araçları için 2023 yılında hazırlanacak destek paketini ilk duyuruyu Vakıf Katılım yaptı. TOGG sahibi olmak isteyen vatandaşlar için oldukça düşük maliyet ile finans desteğinin yapılacağı açıklandı. 

 

kişi, spor içeren bir resimAçıklama otomatik olarak oluşturuldu

 

   Bu açıklama ile birlikte 2023 yılında yollarda göreceğimiz TOGG araçlarına sahip olmak isteyen kişiler için şimdiden maddi açıdan tanınan fırsatlar belirlenmeye başlamış oldu. 

 

   Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik tarafından TOGG araçlar için vatandaşlara verilecek olan taşıt desteği açıklaması şu şekilde verildi;

 

   "Vakıf Katılım olarak başından beri bu önemli milli projeyi heyecanla izliyorduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da seri üretime geçiş için düzenlenen törende işaret ettiği üzere Togg'a vatandaşlarımızın rahat ulaşması için uygun maliyetli finansman desteği sunacağımızı büyük bir mutlulukla belirtiyorum.

   2023 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkacak olan bu akıllı cihazın satış fiyatının ve satış tarihinin netleşmesiyle birlikte biz de uygun finansal koşullarda taşıt finansmanı paketlerimizi açıklayacağız. Vakıf Katılım olarak vatandaşlarımızın Togg'a en uygun finansal koşullarda sahip olabilmeleri için biz de elimizi taşın altına koyacağız."

   Bu açıklamanın ardından 2023 yılında satışa sunulacak yerli aracımız TOGG için nasıl bir finans desteği verileceği ve maliyetlerinin ne kadar olacağı gibi konular oldukça merak edildi. 

 Bu tür haberleri gelirimsensin.com olarak anlık takip edip sizlerle paylaşmaktan onur ve gurur duyacağımızdan şüpheniz olmasın.

 

SON DAKİKA__ DAR GELİRLİYE MÜJDE (1150 TL'ye varan KİRA YARDIMI İÇİN TIKLAYINIZ)